Enormt med plass, men det blir det også i maven etter en tur i denne loungen.

Som Star Alliance gullmedlem eller reisende med SAS business class til Tokyo, har du to lounger å velge mellom: United Club eller ANA Lounge. SAS legger opp til at du skal bruke United, da den helt klart er nærmest gaten.

United Club Lounge Tokyo resepsjon
Hyggelig mottagelse i resepsjonen.

Inngangen er innbydende med en hyggelig resepsjon som tar deg imot. For anledningen er loungen nærmest helt tom. Det har akkurat lettet et United-fly og SAS ser ut til å ha den eneste neste avgangen på noen timer. Herlig.

Stor plass, liten buffet

United Club Lounge Tokyo buffet
Den noe begrensede buffeten.

Det er enormt med plass, eller det føles ihvertfall sånn når du nærmest har loungen alene. Størrelsen gjorde det dog noe vanskelig å orientere seg. Jeg hadde forventet meg en bugnende buffet med et matutvalg tilsvarende størrelsen, men skuffelsen skulle bli stor da jeg bare fant snacks, tørre baguetter, sushi og noen salatblader.

United Club Lounge Tokyo spiseplasser
Spiseplasser uten noe særlig å spise på.

Det er i utgangspunktet to spisestasjoner lokalisert i hver ende av loungen. Jeg utforsket begge og ble like skuffet av begge to. Når du er sulten på varmmat frister det lite med en kald baguette. Dermed måtte jeg finne meg i å vente til flyturen og inntok bare et forfriskende glass cola her mens jeg nøt utsikten mot flyplassen. Drikkeutvalget er forøvrig helt greit.

Ikke ekstraordinært

Loungen er lys og fin med god utsikt. Selv om det er begrenset med fasiliteter, finnes det flere toaletter, dusjer, aviser/magasiner og businessmuligheter. Det er dessuten rikelig med stikkontakter og godt Wi-Fi tilgjengelig.

United Club Lounge Tokyo aviser og magasiner
Ferske aviser og magasiner.

Konklusjon

Alt i alt er United Club en helt grei lounge. Men jeg ville ikke ankommet flyplassen tidligere enn nødvendig for å slå ihjel tid her med mindre gratis alkohol står høyest på ønskelisten.

Min stjernevurdering: 3 av 6.

Flere bilder

United Club Lounge Tokyo drikke
Litt av drikkeutvalget.
United Club Lounge Tokyo utsikt.
Utsikt mot SAS-flyet.
PS! Ønsker du å vite når nye innlegg kommer ut? Følg meg på Facebook!