Jeg reiser for reisingens del og tar deg med på mine eksklusive opplevelser.

For mange er det å komme frem til et eksotisk og spennende sted ofte det eneste målet. Det å fly er et nødvendig onde. Fornemme hoteller er for fiffen. Og ryggsekken er det eneste du trenger.

For meg starter reisen derimot idet jeg går ut døren. Alle opplevelser frem til endelig destinasjon er med på å forme den unike helhetsopplevelsen som jeg har dedikert denne bloggen til å dele med deg.

Her finner du altså ikke backpackerreiser på lavbudsjett eller alternativreiser i jungelen. Jeg befinner meg helst på luksuriøse hoteller i storbyer, flyr business class og slapper av i ekstravagante lounger verden over.

Jeg jakter bonuspoeng i flyselskaper og hotellkjeder. Dette har resultert i at jeg er blitt diamantmedlem i SAS, fått gullkort i Marriott, Hilton og Radisson Blu i tillegg til en rekke andre fordelskort.

Hvem er jeg?

Jeg er Tord. En lidenskapelig luksusreiseblogger som er utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring. Født og oppvokst i Trondheim og nå bosatt i Oslo for å være nærmest mulig Norges hovedflyplass.

Forøvrig er jeg kreativ leder for mitt eget byrå TordDesign.no. Her tilbyr jeg en rekke tjenester innen markedsføring, grafisk design, web og andre digitale løsninger. Og ja, jeg kan hjelpe deg med content marketing. Ta gjerne kontakt for profesjonelle henvendelser. 

Du er også hjertelig velkommen til å knytte meg til i nettverket ditt på LinkedIn eller følge meg på Facebook for de aller ferskeste innleggene.

Tips! Trenger du en ekspert innen reiseliv og luksus?

Priser og nominasjoner

Som landets ledende luksusreiseblogger var jeg under Reiselivsmessen 2017 i Telenor Arena én av syv nominerte til prisen Norges beste reiseblogger. Les mer her!

Under VIXEN Influencer Awards 2018 var jeg én av åtte nominerte til prisen «Årets gullpenn». En gjev pris i konkurranse med Norges fremste influencere. Les mer her!

Pressebilder

Før du skal bruke bildene må du innhente tillatelse. Ta kontakt her

Ikke gå glipp av noe

Har du lyst til å få eksklusive reisetips og påminnelser når jeg poster nye innlegg? Da kan du melde deg inn i e-postklubben min. Ingen fare, jeg kommer ikke til å spamme deg. Husk å klikke bekreft i e-posten du mottar.

Nyhet! Nå har jeg også åpnet for abonnenter og donasjoner. Klikk her for å lese mer!