Retningslinjer for sponsing og reklame

Blir jeg sponset? Hvordan tjener jeg penger til å drive bloggen? 

Denne bloggen et interessebasert prosjekt drevet av Tord Kroknes Berg alene.  Allikevel kan du finne både tradisjonell reklame og sponsing her.

Alle inntekter går direkte tilbake til bloggen og er med på å sørge for at du som leser blant annet får nyte godt av spennende anmeldelser fra reiser verden over.

Reklame

For meg er leseropplevelsen det aller viktigste. Derfor merker du kanskje at bloggen har veldig lite tradisjonell reklame.

Du skal ikke oppleve at annonser for lugubre datingtjenester eller aggressive slankepiller popper opp når du besøker TordKroknesBerg.com. Derfor tilbyr jeg kun bannerannonsering som er relevant og selektivt utvalgt.

Jeg velger altså alle annonsører personlig. All betalt reklame skiller seg tydelig ut på siden, og skal ikke komme i konflikt med innholdet forøvrig.

Innlegg kan også inneholde sponsede linker som gir meg en del av fortjenesten hvis du kjøper noe fra annonsøren. Disse er tydelig skilt ut fra innlegget for ikke å skape tvil om kommersielt og redaksjonelt innhold.

Sponsing

I hovedsak er ingen innlegg på denne bloggen finansiert av kommersielle aktører hvis formål er å markedsføre seg selv. Jeg velger ene og alene selv hvor jeg reiser, med hvem jeg reiser og hva jeg synes om opplevelsene. Og jeg betaler selv.

Det skal dog nevnes at sponsing kan forekomme, men da merkes innlegget tydelig. Mine meninger vil uansett alltid være mine egne.

Spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til sponsing og reklame? Ta kontakt på business@TordKroknesBerg.com for mer informasjon.