En av Norges fremste reisebloggere med ekspertise på luksussegmentet.

Jeg tilbringer mer tid på hoteller, ombord i fly og i lounger enn de aller fleste. Med nærmere 100 omfattende anmeldelser i porteføljen, en skarp penn og et årvåkent serviceblikk har jeg tilegnet meg verdifull erfaring fra bransjen sett fra forbrukerens øyne.

Jeg er forøvrig utdannet siviløkonom med spesialisering innen markedsføring og digitale medier. Masteroppgaven viet jeg blant annet til forskning på luksusforbruk. Dette har gitt meg inngående innsikt også fra den teoretiske siden.

Jeg har blogget om ulike temaer siden 2011, men karrieren startet for alvor da jeg i 2015 la om TordKroknesBerg.com til den rendyrkede reisebloggen den er i dag. Mange vil hevde jeg er den eneste luksusreisebloggeren i Norge.

Jeg deler gladelig av min kompetanse i alle relevante saker. Ta gjerne kontakt med meg for uttalelser, intervju eller produksjon av kvalitetsinnhold innen reiseliv.

Send meg en e-post på Tord@TordKroknesBerg.com, ring 980 32 609 (etter avtale) eller benytt skjemaet nedenfor.

Ditt navn:

Din e-postadresse:*

Emne:

Din melding:*