Houston, we have another problem.

Etter gang på gang å ha blitt skuffet over United øynet jeg lite håp til forbedring da jeg entret den store Club-loungen på George Bush-lufthavnen i Houston.

Inngangspartiet er stort og imøtekommende. Med tre etasjer til rådighet er dette en av de større loungene jeg har besøkt. Førsteinntrykket kan med andre ord lure enhver til å tro at vi er kommet til loungenes paradis.

United Club Lounge Houston utsikt
Hele tre etasjer lounge.

Stor lounge, men liten plass

Etter å ha gått opp rulletrappen kommer vi til en ny resepsjon. Jøss, to resepsjoner. Dette må være storartet. Her må det ihvertfall være hjelp å få når vi skal spørre om oppgradering, tenkte jeg, og tuslet videre for å finne en plass å sitte.

United Club Lounge Houston andre etasje
Utsikt fra andre etasje.

For anledningen var det nokså folksomt denne sene morgenen. Jeg og reisefølget ankom nemlig midt mellom frokost og lunch, og brukte noe tid på å finne sitteplasser. Ganske utrolig med tanke på loungens størrelse.

Er dette mat?

Med drøye fem timer til rådighet håpet jeg at matserveringen skulle kunne slå ihjel noe tid. Jeg tuslet derfor bort til en av de mange «buffetene» for å finne noe å bite i. Skuffelsen åpenbarte seg umiddelbart.

United Club Lounge Houston buffet
Deler av buffeten.

Det var som nevnt siste rest av frokosten som ble servert. Her var det noen tørre toastskiver med syltetøy til pålegg samt noe frukt og kjeks. En gedigen skuffelse i forhold til frokosten Lufthansa serverte i sin Senator-lounge. Men heldigvis var frokosten snart over og jeg øynet håp for lunchen.

Det skulle jeg ikke gjort. Toastmaskinen og de tørre skivene ble byttet ut med en suppeskål og grønnsaker. Nå var det like før jeg gikk ut av loungen for å kjøpe meg noe ordentlig mat. Dette er rett og slett uholdbart for en internasjonal lounge som endog skal varte opp førsteklassepassasjerer.

Isbiter til drikke

Baren var i kontrast til «buffeten» velfylt. Derimot ble det ikke servert original Coca-Cola, og isbiter var fortsatt hovedingrediensen i glasset. I tillegg var bartenderen usedvanlig lite imøtekommende. Det fristet overhodet ikke å be om mer drikke. Du følte deg rett og slett til bry.

United Club Lounge Houston bar
Baren.

Det eneste denne loungen kan tilby er et sted å oppholde seg borte fra resten av passasjerene på flyplassen. Wi-Fi fungerte godt, men utvalget av aviser var skremmende tynt. Jeg fikk ingen følelse av avslapning og ei heller sulten dempet. Heldigvis ventet en lang tur i Lufthansa Business Class.

Elendig service

Servicen var også elendig. Rengjøringspersonalet sukket og stønnet, og hadde ikke antydning til å ha smilt på årevis. Hjelpen i resepsjonen for andre flyselskaper enn United var også fraværende.

United Club Lounge Houston kontor
Kontorplass.

Konklusjon

Dette er en upersonlig, lite imøtekommende og rett og slett dårlig lounge. Ikke verdt å besøke.

Min stjernevurdering: 2 av 6.