Et praktisk flyplasshotell som faktisk ligger på flyplassen. 

Mange hoteller skryter på seg å være flyplasshoteller uten helt å være det. Ofte må du legge inn en ekstra time til å finne, vente på og bli fraktet av shuttlebuss til du er fremme. Med Radisson Blu Airport Hotel Hamburg slipper du dette.

Hotellet ligger i enkel gåavstand fra ankomsthallen, vel å merke såfremt du er kjent. Et parkeringshus ligger nemlig foran hotellet slik at adkomsten er noe kronglete. Jeg fikk meg en ekstra runde i parkeringshuset før jeg til slutt fant frem.

Radisson Blu Hamburg Airport seng
En helt ok seng.

Utsikt mot motorveien

Resepsjonen mottok meg profesjonelt og hyggelig. Jeg ble tildelt et standardrom i en høyere etasje med utsikt mot motorveien inn til flyplassen. Helt greit. Det er jo ikke utsikten du er ute etter når du tar inn her.

Radisson Blu Hamburg Airport utsikt motorvei
Utsikt mot motorveien.

Renholdet var upåklagelig og alt av basiselementer på et standardrom var til stede. Sengen var myk og romslig og sørget således for en god natts søvn. Badet var topp moderne og innbydende.

Radisson Blu Hamburg Airport bad
Topp moderne bad.

Bacon til frokost

Når det gjaldt mat fikk jeg kun anledning til å teste frokosten og roomservicen. Disse hverken skuffet eller overrasket. Alt var veldig enkelt og effektivt slik det skal være på et flyplasshotell. I motsetning til Radisson Blu-hotellene her hjemme, fant jeg bacon i buffeten. Dermed var frokosten sikret.

Radisson Blu Hamburg Airport room service
Pizza på room service.

Roomservicemenyen hadde det vanlige: burger, club sandwich, pizza og pasta. Selv gikk jeg for pizzaen, noe jeg hverken husker som en skuffelse eller noen stor kulinarisk opplevelse. Men det funket.

Konklusjon

Alt i alt er inntrykket mitt at dette hotellet innfrir der det skal levere. Det er et effektivt flyplasshotell uten de store høydepunktene. Det er dessuten kort vei inn til sentrum, slik at du kan fint benytte dette hotellet på en kortere tur til Hamburg.

Min stjernevurdering: 4 av 6.