Et pusterom før reisen med pizza, nystekte vafler og ingen shuttlebuss. 

Skal man reise med fly tidlig om morgenen, er det sjelden det blir nok søvn. Da gjelder det å finne de smarte løsningene som gir reisen en god start. For meg er nemlig reisen nærmest like viktig som selve destinasjonen.

Perfekt hvile før reisen

Å få hvilt ut i rolige omgivelser før avspark i en myk og god seng er derfor midt i blinken. Dette får man aller høyeste grad på Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen. Det skal også sies at dette er min favoritt før avreise på OSL, og at jeg har bodd her mer enn gjennomsnittet.

Stort sett får jeg de samme opplevelsene hver gang. Forventningene innfris. Det er særlig beliggenheten med den svært korte spaserturen inn til terminalen som utmerker seg. Å slippe å drasse rundt på tung bagasje i overfylte shuttlebusser er definitivt merprisen verdt.

Radisson Blu Oslo Airport Hotel Business Class utsikt
Utsikt mot flyplassen.

Romslig med business class

Denne gangen ble jeg innlosjert på et romslig hjørnerom i forretningsklasse. Rommet var rent og pent med utsikt i to retninger: en til hotellets inngang og en til flyplassens kontrolltårn.

Radisson Blu Oslo Airport Hotel Business Class seng
Deilig myk seng.

Ellers var en rikholdig minibar, Nespresso-maskin og kingsize toalettartikler å finne. Trykket i dusjen var overraskende bra, da dette på andre rom jeg har besøkt ikke har vært mye å skryte av. Et stort pluss. Alle vet jo hvor godt det er med en skikkelig dusj før man skal ut og fly.

Pizza på rommet

Det jeg liker ekstra godt med dette hotellet er at man kan få Dolly Dimples-pizza levert på rommet. Glem fancy roomservicemeny. Pizza slår aldri feil. Når det er sagt er hotellets restaurant AfterGate helt ok den også for et litt bedre måltid.

Radisson Blu Oslo Airport Hotel Gardermoen
En Dolly-pizza på rommet er ikke å forakte.

Hyggelig var det også å få servert litt frukt på rommet akkopagnert av et ferdigtrykt brev (velkomstgave til gullmedlemmer i Club Carlson, red.anm.).

Det skal også nevnes at frokosten er god. Pluss for nystekte vafler og bacon (ja, ikke alle Radisson Blu-hoteller er like glade i å dele på grisen).

Min stjernevurdering: 4 av 6.