Liten, men innholdsrik og trivelig lounge. 

Lufthansa har ikke en egen lounge i Budapest. Derimot tilbyr de adgang til Platinum Lounge. Denne deles mellom en rekke flyselskaper samt at man kan kjøpe seg adgang. Umiddelbart skulle man dermed tro at den var fylt til randen, men da jeg besøkte den en søndags ettermiddag var jeg nesten den eneste. Herlig.

Hva får du i loungen?

  • Lett mat, snacks og drikke
  • Aviser og magasiner

Loungen er moderne med et rikt utvalg av snacks og drikkevarer. Det fine med denne er at man får alt i porsjonspakninger. For oss som gjerne vil spare noen kroner på å slippe å kjøpe dette eller spise det man får servert ombord i flyet kan vi dermed snike med oss litt i vesken. Det være seg snacks, peanøtter, sjokolade, tyggegummi, vin, øl, vann og lignende. Atmosfæren er forøvrig hyggelig og betjeningen er kjapp med å fylle på når det går tomt.

Lufthansa Lounge Budapest food
Deler av buffeten.

Ingen toaletter

Det som trekker ned er at det ikke er toaletter i loungen – ihvertfall ikke som jeg fant. Vi vet alle hvor heslige fellesdassene er, og det er en stor lettelse å kunne få tilgang til skikkelige toaletter med hyppig renhold (eksempelvis med en egen person dedisert til toalettrengjøring som blant annet Turkish Airlines kan by på i Istanbul).

Konklusjon

Hadde toaletter vært på plass ville denne loungen i sitt format vært helt utmerket. I tillegg er utvalget av aviser og magasiner noe tynt, men av språk man forstår var FT og Business Traveller i alle fall på plass.

Min stjernevurdering: 4- av 6.

Flere bilder

Lufthansa Lounge Budapest entrance
Baksiden av resepsjonen.
Lufthansa Lounge Budapest drinks
Rikholdig utvalg av alkohol.