Det ble lovet forbedringer, men nå kommer enda flere kutt.

Etter at SAS fjernet adgangen til tredjeparts lounger og fast track ble det lovet kraftig forbedring av loungene her hjemme. Det har jeg fortsatt til gode å oppleve.

Selv om papiraviser er avleggs og hører fortiden til, er det fortsatt slik at SAS ikke har installert Wi-Fi på alle sine flyvninger. Det da å fjerne avisene for så å ersatte dem med PDF-varianter i appen virker å være en forhastet beslutning.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg koser meg med papiravisene både i loungen og på den etterfølgende flyvningen. Det er en service jeg har satt stor pris på og brukt mye. Jeg har også notert meg mange likesinnede på mine utallige turer med SAS.

Når det digitale tilbudet ikke på langt nær er brukervennlig nok, synes jeg det er altfor tidlig å fjerne papiravisene. Noe av sjarmen med loungen er å koble litt av med noe godt å spise og drikke samt en god, gammel papiravis. Men hva vet jeg. Kanskje det bare er nostalgien som griper meg.

Avisene og magasinene fjernes allerede 1. mars 2017.