Hvordan var det hele og hvem vant?

Lørdag 14. januar gikk kåringen av årets reiseblogger av stabelen på Reiselivsmessen i Telenor Arena. Jeg var som kjent én av syv nominerte.

Reiselivsmessen 2017
Velkommen!

Før kåringen fikk jeg anledning til å rusle rundt på messen og undersøke alle de spennende reisemålene og -aktørene som var til stede. Fristelsene var mange.

Reiselivsmessen 2017 folk
Godt oppmøte.

Kåring

Klokken 14:00 var det derimot alvor. Da skulle vinneren kåres. Som eneste hane i kurven satt jeg på scenen mens showet på humoristisk vis ble ledet av Jannecke Weeden.

Det ble selvsagt spøket litt med at jeg befant meg i en nokså kvinnedominert bransje. Nominasjonen var forøvrig ganske representativ med seks kvinner og én mann.

Reiselivsmessen 2017 nominerte
Alle nominerte.

Lave forhåpninger

På forhånd hadde jeg ikke de veldig store forhåpningene om å vinne. Jeg opererer som kjent i et ganske snevert marked i forhold til de øvrige globetrotterne. Det morsomste var tross alt å delta.

Seieren gikk, ikke overraskende, til Reiselykke. Gratulerer så mye! Og takk til alle de andre nominerte: I all verden, Renates reiser, Norske reiseblogger, Alltid reiseklar og Hamaca reise.

Reisen slutter ikke her. Det er nå den for alvor begynner.

Hvor bodde jeg?

Selv om seieren glapp skulle det ikke stå på feiringen. Derfor tok jeg inn på en av Oslos beste suiter. Les anmeldelsen her!

Radisson Blu Scandinavia Hotel rom
Spektakulært.