Polaris er navnet. Spørsmålet er om Uniteds nye business class vil ta deg til stjernene. 

United Airlines har ikke akkurat vært kjent for de mest minnerike reisene, hverken i business class eller økonomiklasse. Ettersom United også er Star Alliance-medlem, og flyr mange ruter sammen med SAS, er sannsynligheten stor for å havne ombord. Lanseringen av Polaris er etterlengtet og kommer i grevens tid.

Hva er nytt?

Designen er selvfølgelig helt ny. Setene er gjort individuelle og mer som suiter som du kjenner fra førsteklasse. Det virker som at United har vektlagt søvn og hotellfølelse ettersom de har inkludert «do not disturb»-funksjon og stemningsbelysning. Setet kan legges helt flatt og vil gi deg to meter å sove på.

United Business Class Polaris sete
God plass i suiten. (bilde: United)

Det skal også være bedre plass til å lagre personlige eiendeler, større overflater som forenkler bespisning og jobbmuligheter samt en 16 tommer stor skjerm.

Du får på lengre flyvninger utdelt pysjamas og slippers. Tepper og puter er oppgradert i kvalitetsmateriale (ganske likt SAS’ nye business class). Toalettmappen har også fått seg en overhaling med kjente merkevarer.

United Business Class Polaris god natt
Alt klart for en god natts søvn. (bilde: United)

Maten skal forøvrig være revitalisert i form av at den er mer tilpasset destinasjonene du reiser til eller fra. Du får en velkomstdrink og gourmetsjokolade før take-off i tillegg til et rikere utvalg av desserter.

United Business Class Polaris dessert
Desserten ombord. (bilde: United)

Splitter nye lounger

Det som kanskje er mest overraskende er at United i tillegg til ny business class også lanserer splitter nye businesslounger.

  • Spa-lignende dusjer
  • Varme retter servert i en boutique-restaurant
  • Private senger
  • Bedre alkoholutvalg

Den første åpner i Chicago i løpet av året, og i 2017 kommer blant annet Los Angeles, San Francisco, Houston, New York, Washington, Tokyo, Hong Kong og London etter.

United Business Class Polaris lounge
Innbydende og eksklusiv lounge. (bilde: United)

Når kan du fly med United Polaris?

Når du får presentert en så delikat business class kan du ikke vente med å få prøve den. Ihvertfall kan ikke jeg det. Ifølge United selv skal utrullingen begynne å skje fra om med 1. desember. Som kjent vil dette ta tid, og det blir trolig rene lotteriet om du får ny eller gammel kabin – akkurat som med SAS.

Uansett er dette svært gledelig, og jeg gleder meg til å teste så fort som mulig. Du kan lese mer om Polaris på United.com/polaris.

PS! Ønsker du å lese flere spennende nyheter fremover? Følg meg på Facebook!