Stor og moderne lounge med et godt utvalg av mat og drikke.

Frankfurt har definitivt ikke den minste flyplassen i Europa. Derfor er det heller ikke bare én Senator Lounge å finne her. Den jeg besøkte ligger rett ved Lufthansa First Class Lounge og er meget hendig på veien mellom terminaler.

Ankomst er ikke slik man vanligvis forventer det. Det står en person på utsiden og sjekker billetter slik at man slipper å henvende seg i resepsjonen innenfor. Dette er muligens et tiltak for å luke ut smugtittere uten gyldig adgang. Resepsjonen er forøvrig ganske stor og jeg undrer meg således over hva de bedriver der når billettkontrollen er på utsiden. Men nok om det.

Hva får du i loungen?

  • Mat og drikke
  • Ferske aviser
  • Toaletter og dusjer

Lufthansa har et gjennomført korrekt og hyggelig personale. Loungen er moderne, stor og ren. Det er nok av sitteplasser i brune skinnstoler satt i firergrupper. I tillegg er det en rekke restaurant- og barbord dersom man er på farten eller skal få i seg en kjapp matbit.

Enkel, men smakløs mat

Maten er enkel, men samtidig innholdsrik. I motsetning til SAS’ lounger er det her en egen kokk som lager wraps hvor du selv velger innholdet. Du får ikke de store kulinariske opplevelsene, men snarere lett vomfyll før turen går videre. Jeg prøvde blant annet wienerpølsene og pastaen – begge ganske smakløse. Dessertene var også noe tørre.

Lufthansa Senator Lounge Frankfurt chef
Kokk som lager wraps i loungen.

Utvalget av drikke er derimot godt, og for dem som vil blande seg drinker er mulighetene for det mange. Dessverre er det ingen som her gjør det for deg. Dette burde det etter min mening vært i denne kategorien lounge.

Lufthansa Senator Lounge Frankfurt drinks
Rimelig greit utvalg av leskende drikke og alkohol.

Dersom man vil slappe av med en avis, er utvalget av lesestoff ok. De største internasjonale publikasjonene er representert i tillegg til en rekke tyske. Det kunne med fordel vært et større utvalg av magasiner. Et plusspoeng til Lufthansa for at man kan ta med seg avisene videre på reisen, noe man slett ikke kan hos SWISS som merker alt med gule lapper om at det ikke er tillatt å ta med seg ut av loungen.

Lufthansa Senator Lounge Frankfurt newspapers
Delikat innredning av avishyllen.

Konklusjon

Alt i alt er dette en meget god lounge å slappe av i på en travel flyplass som Frankfurt.

Min stjernevurdering: 4+ av 6.