Er influencere de nye ledestjernene, spør Aftenposten.

Forleden testet jeg Hotel Christiania Teater i Oslo. Anledningen var en invitasjon fra Aftenposten som ønsket å følge meg idet jeg sjekket inn og anmeldte et hotell jeg ikke hadde bodd på før. Anmeldelsen kan du lese her.

Jeg ble i tillegg stilt en del spørsmål om det å være influencer. Nå har jeg i grunnen aldri bevisst gått inn for å påvirke andre, men heller dele av det jeg opplever. Allikevel er det ikke til å stikke under stol at anmeldelsene mine blir lest og har innvirkning på folks valg. Det gleder meg.

Ledestjerne eller ei. Som Norges eneste rendyrkede luksusreiseblogger har jeg ikke tenkt å gi meg med det første. Følg med fremover for en rekke spektakulære hoteller, flyreiser og lounger!

Les hele reportasjen i A-magasinet her!

(har du ikke adgang kan du også kjøpe papiravisen i dag)